Дома / Вицови / Плавуши

Плавуши

Во уста

– Сакате кога ќе го ставам во уста да ве гледам во очи? – Госпоѓо, ве молам концентрирајте се додека правите алко-тест.

Повеќе...

Возачка

Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го удрил. Во колата позади плавуша. – Ти ма гледаш ли што направи? Си полагала ли возачки?! – Ма сто пати поише од тебе!

Повеќе...

Ист

Разговараат две плавуши: – Убава ли плата зема маж ти? – Како сите други. – А пие? – Како сите други. – А во кревет, каков е? – Како и сите други…

Повеќе...

Осамена

Плавуша се жали на другар: – Многy сум депресивна. – Од што? – Дебела сум и осамена. – Ај покажи ми каде си дебела? Јас ништо не приметувам. – Е да бе! Па да ти покажам после и каде сум осамена нели…

Повеќе...

Труба

Плавуша го прашува своето момче: – Излегуваме вечер? – Да, во 22 ќе поминам кај тебе пред зграда чим ти засвирам симни се. – А каква кола имаш? – Немам кола, труба имам!

Повеќе...

Во кино

Две плавуши отишле во кино. Едната плавуша се жали: – Овој до мене го дрка. – Игнорирај го. – Не можам, го дрка со мојата рака.

Повеќе...

Циркуз

Дресер во циркуз излегува со мајмун на рамо. – Дали знаете што знае овој мајмун да прави?! Гледајте сега! Дресерот му мава шамар на мајмунот, мајмунот се симнува, му ги откопчува панталоните, завршува работа и се качува пак на рамења. – Дали некој од публиката сака да проба?! Од публиката …

Повеќе...

Крајници

После оперативниот зафат на една згодна русокоса, докторот и врши контрола. – Докторе што мислите, како сум? – Одлично, супер закрепнувате. – Докторе, а ќе можам да продолжам со нормален сексуален живот? Докторот се замислува. – Па… – Леле, знаев дека нешто не е во ред… – Се е во …

Повеќе...

Притисок

Плавуша оди на систематски преглед. Сестрата ја дочекува и прашува: – Колку сте тешки ? – 45 кг. Сестрата ја качува на вагата мери 58кг и сестрата го запишува тоа. – А колку сте високи? – 165см. Сестрата ја мери и висината е 155см, пак запишува и почнува да ји …

Повеќе...

Избор

Две плавуши зборуваат: – Леле не знам како да си најдам маж… – Како не знаш. Ќе застанеш на улица и ќе викнеш сите паметни на лево сите убави на десно! – И? – Епа тој што ќе се збуни, тој е за тебе!

Повеќе...