Дома / Видео

Видео

Кога ќе те фатат на камера за бакнување

Што се случува кога ќе отидеш на спортски натпревар и само сакаш да го гледаш натпреварот, ама некој маркетинг гуру му текнало дека треба да се ловат млади парови и да се бацуваат на камера пред сите гледачи… одговорот е еден лист хартија.

Повеќе...

Трикови на велосипед

Скоро невозможни трикови изведени од една девојка на велосипед. ПС. женските фанови на вицотека.мк: Леле ама јаки финти на точак машките фанови на вицотека.мк: Кој точак?

Повеќе...