Дома / Видео (страна 10)

Видео

Корона контрола

korona-kontrola

Симулација која е толку вештачка, што дури и глумата изгледа како да е набавена од Кина… Ако се сомневавте во способноста на полицијата за заштита од ширење на Корона вирусот после видеово ќе бидете уплашени.

Повеќе...