Дома / Видео (страна 8)

Видео

Не сите маски се исти

Во екот на новите мерки задолжително покриј уста, нос (очи и уши оддамна) на Владата на РМ, еве едно инфомративно видео зошто е сето тоа безвезе ако не се употреби хируршка маска за истото. П.С. Го одбравме најзабавното видео зошто ни се допаѓа домаќинот “Паса”

Повеќе...

Претприемачки победи

Во тешко време на карантин, многу услужни професии останаа без работа… Ама некои ја имаат вистинската идеја за нови бизниси како стриптизерки што доставувааат храна.

Повеќе...