Дома / Видео / Што ти се случило со гласот?!

Што ти се случило со гласот?!

Кратко интервју кое во ова време на пандемија би го исплашил секој новинар во светот…

Обиди се со

Кога животот ти дава лимони

Компилација на видеа во кои Вил Сасо продуцира лимони…