Дома / Вицови / Еротски

Еротски

Кафе

Пилотот и копилотот разговараат за време на лет: – Да пиеме по едно кафе и после да ја „опнеме“ стјуардесата? – Може, може… Арно ама, микрофоните биле вклучени и разговорот се слушнал во целиот авион. Стјуардесата се засрамила и се затрчала кон пилотската кабина да им каже. Но, се сопнала …

Повеќе...

Погреб

Трпана имала љубовник во друг град. Не знаела како да се извлече од дома за да се види со него, па љубовникот и рекол да излаже дека ќе оди на погреб на некој роднина. Така и направила, но маж и и рекол и свекрвата да оди со неа. Му се …

Повеќе...

Корист

Трпе и Трпана се шетаат низ шумата. – Трпе, имам чувство дека сакаш да ме искористиш! – Нема – одговара Трпе. Продолжуваат понатаму во шумата и еве ја Трпана пак: – Јас имам чувство дека сакаш да ме искористиш! – Нема, што ти е тебе!? Продолжиле и стигнале длабоко во …

Повеќе...

Карање

После жестока кавга, мажот и жената не разговараат еден со друг. Третиот ден мажот не издржува: – Ќе ми дадеш ли? – Да! – А како? – Од позади! – Зошто? – Затоа што не можам да те гледам!

Повеќе...

Пушење

Трпе и вика на Трпана: – Треба да ги баталиш цигариве веќе! Пушиш по две кутии дневно! – Па што?! – Не е добро за твоето здравје и плус трошиш пари да се труеш. – Јас не можам без пушење. – Па добро, можеш да пушиш нешто друго, сигурно е …

Повеќе...

Комшии

Мажот се жали дека го боли грлото. – Не можам ни да зборувам, гледаш дека одвај шепотам. Жената му вели: – Оди горе кај соседот докторот и нека ти даде нешто, нека те види. Мажот ѕвони кај докторот, отвара сопругата на докторот, во прозирна нокница. Тој зарипнато шепоти: – Комшивке, …

Повеќе...

Лек

Трпе ја носи Трпана на доктор. Трпана му се жали на докторот дека немала секс со години. Докторот има секс со Трпана пред Трпе и му вели: – Е ова и треба на жената, 3 пати неделно. Трпе замислено одговара: – Докторе, во понеделник и среда можам да ја носам, …

Повеќе...

Заем

Трпе ја среќавал комшивката која била многу убава, но била мажена. Секогаш кога ќе ја сретнел и велел: – Леле какво парче си, штом те видам, полудувам. Еден ден таа застанала и рекла: – Постојано зборуваш а ништо не превземаш. Донеси ми 1000 евра и работата е завршена. – Сериозно?! …

Повеќе...

Љубов

– Бабо, шо е тоа секс? – Е ќерко, кога бев млада, копав у нива, и знаеш како е, ратно стање, доаѓа еден млад Германец, ме обљубува и ми остава пари. – А бабо, шо е тоа групен секс? – Па после тоа стално доаѓаа неговите другари, ме обљубуваа и …

Повеќе...

Казна

Разговараат двајца пријатели: – Што има ново? – Се оженив за полицајка. – Ооо, честито! И како е? – Ќути не прашувај… Уште на првата брачна ноќ ми залепи 2 казни. – За што? – Едната за зголемена брзина, а втората за влез на погрешно место!

Повеќе...

Осмици

Даѓа дома Трпе и и вика на Трпана: -Трпано, ќе те оставу. -Зашто бре Трпе? -Низ град се зборе дека си се сексала многу. -Трпе, да те питам неколку работе, па после ме остављај.Чувам ли ти децу? -Трпано, што е право право е, немам никакву примедбу за тој. -Трпе, готву …

Повеќе...

Авион

УЛАЗА ПЕДЕР У АПТЕКУ И ТРАЖИ ВИАГРУ : – ПРОДАВАЧКА : аааааааа днска ќе га дизамо авион а? – ПЕДЕР : аааааааа НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, днска ја ќе се возу!

Повеќе...

Циркуз

Дресер во циркуз излегува со мајмун на рамо. – Дали знаете што знае овој мајмун да прави?! Гледајте сега! Дресерот му мава шамар на мајмунот, мајмунот се симнува, му ги откопчува панталоните, завршува работа и се качува пак на рамења. – Дали некој од публиката сака да проба?! Од публиката …

Повеќе...