Дома / Вицови / Еротски (страна 27)

Еротски

Курва и таксист

Дечко и девојка отишле со кола на некое запуштено место надвор од градот и почнале да се љубат. Поминало малку време и девојката му вика на дечкото:– Слушај, не ти кажав, ама јас сум проститутка и за ова што следи треба да ми платиш 50 евра.Дечкото без проблем и плаќа …

Повеќе...

Ценкање

"Дали би спиела со мене, на пример, за 100000 долари?""Па да знаеш, кога ќе размислам, може.“"А за 5 долари?" "Срам да ти е! Што мислиш бе, што сум јас, курва?""Тоа веќе го утврдивме, сега само се пазариме."

Повеќе...

Дропки

После подолго време дошол поп во некое градче. Се собрале полно луѓе за да се исповедаат.– Попе, јас 12 пати го мамев маж ми.Пресметува нешто попов и вика:– Ти забранувам 3 месеци да не водиш љубов!Влегува некоја друга жена.– Попе, јас 10 пати го мамев маж ми.После кратко пресметување.– Ти …

Повеќе...

Камионџија и калуѓерка

Возел камионџија и паишол на калуѓерка – автостоперка. Застапал ија примил во камионот. Кога се доближиле до целта и рекол дека мора да му плати за возењето. Калуѓерката му одговорила:"Не доаѓа предвид. Се заколнав дека нема да се е**м .""А си се заколнала ли дека нема да го правиш тоа …

Повеќе...

Работење по куќата

Жена разговара со адвокат:– Сакам развод!– Зошто сакате развод?– Затоа што маж ми постојано се обидува да работи по куќата.– Ама тоа не е доволна причина за развод.– Не разбирате. Се обиде да ја работи бебиситерката, па чистачката…

Повеќе...

Анкета

Ги прашуваат млада девојка од 20 години, жена од 40 години и баба од 65 гидини од кој материјал е направен пенисот:Девојката одговара: КоскаТетката одговара: ГумаА бабата одговара: Ластик

Повеќе...

Статистика

Последните истражуваа конечно покажаа зошто мажите уживаат во орален секс:* 10 проценти го сакаат чувството.* 12 проценти имаат потреба да доминираат.* 78 проценти едноставно сакаат тишина.

Повеќе...

Политичари

Одат тројца наши познати политичари во јавна куќа.– Јас сакам плавуша – рекол едниот.– Јас сакам црнка – рекол вториот.– А јас сакам со големи цицки и тесна дунда – рекол третиот.После некое време овие двајцава го чекаат третиов. Кога од ходникот доаѓа една со големи цицки и тесна дунда …

Повеќе...

Совети

Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување:– Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на некои работи: кога ќе најдеш некој да ти се допаѓа, тој мора како прво да биде штедлив, како второ да биде глупав и како трето не смее да биде некој заводник, …

Повеќе...

Калугерки

Се враќа калуѓерка во манастирот и и вика на сестрите:-Замислете сестри,на одење наваму во шумата ме нападна еден човек и ме силуваше.Што да правам сега?-Не бери гајле,само ишмукај еден лимон и се ке биде во ред.-А како лимонот ќе помогне?-Па,ако ништо друго ќе ти ја симне насмевката од лицето.

Повеќе...