Дома / Вицови / Прашање – Одговор

Прашање – Одговор

50 луѓе

Во една просторија има 50 луѓе. Двајца мислат само на секс, а останатите на храна. – Што е тоа? Свадба! Во една просторија има 50 луѓе. Двајца мислат само на јадење, а 48 на секс. – Што е тоа? Прослава од фирма! Во една просторија има 50 луѓе. Сите 50 …

Повеќе...

Што е стрес?

Што е стрес? – Возиш кола, качуваш згодна автостопрека, лаф муабет и наеднаш типката паѓа во несвест, ја носиш во болница…е тоа е СТРЕС… Влегуваш во болницата, девојката ја прегледуваат и ти кажуваат дека е трудна, Ви честитаат, ти во небрано, а она тврди дека ти си таткото…СТРЕС… Ти целиот …

Повеќе...