Дома / Вицови / Прашање – Одговор (страна 4)

Прашање – Одговор

Кебапи

Зошто босанец јаде кебапи? – Па не се живее од воздух, мора нешто да се јаде. А зошто босанец јаде бурек? – Па да смени малце… нема да јаде само кебапи.

Повеќе...

Срам

Колку пати во животот жената поцрвенува од срам? – Пет пати. Прв пат: кога и е првпат. Втор пат: кога прв пат ќе го изневери мажот. Трет пат: кога прв пат ќе и платат. Четврти пат: кога прв пат таа ќе плати. Петти пат: кога ќе плати, а ќе и …

Повеќе...