• Секретарка

  Директорот излегува од работа на пладне… На вилата со секретарката… Коњак. Бонбони. Заеднички туш. И после… Безумие… Жестоко… Вечерта се враќа дома. Уморен поглед. Обичен бакнеж. И молба кон сопругата: – Те молам стави ја вечерата, денес се уморив како …

  Повеќе...
 • Пила

 • Остров

 • Казна

 • Среќен брак

 • Факт #133

  Доколку ги соберете броевите од 1 до 100 (1+2+3+4…) ќе го добиете бројот 5050.

  Повеќе...
 • Изговор

  Тешко е да изговориш “те сакам“, уште потешко е да изговориш “прости ми“, а најтешко е да изговориш “тиндирбалаландагеротранц“.

  Повеќе...