Дома / Видео / Шамар #3

Шамар #3

Не е дел од кратките филмови со ист наслов, не е дел од скеч… ова е само еден голем cringe на една од најгламурозните церемонии.

Обиди се со

Птици со раце

Ако некогаш сте се прашувале како би изгледале птиците кога би имале раце?! Ова виддео …