Дома / Видео / Среќа и радост на многу јазици

Среќа и радост на многу јазици

Еден гол, неколку коментатори, сите за Македонија!

Обиди се со

Птици со раце

Ако некогаш сте се прашувале како би изгледале птиците кога би имале раце?! Ова виддео …