Дома / Вицови / Сличности/Разлики

Сличности/Разлики

Три деца

Разлика помеѓу прво, второ и трето дете: Прво дете – го пазиш и внимателно го следиш секој негов чекор. Второ дете – ретко го гледаш, гледаш само да не јаде од чинијата на мачката. Трето дете – ако детето јадело од чинијата на мачката, тогаш тоа си е проблем на …

Повеќе...

Кавадарчанец

Која е разликата помеѓу Кавадарчанец и Камила ? – Камилата може да се напие само еднаш, а да работи цел месец, а Кавадарчанецот може да изработи само еднаш, а да пие цел месец.

Повеќе...