Дома / Вицови / Сличности/Разлики / Проститутка и автомобил

Проститутка и автомобил

Што е разликата помеѓу автомобил со добра каросерија а слаб мотор и добро нашминкана а ружна, евтина проститутка?
– Нема!

Обиди се со

Јајца

Која е разликата меѓу кокошка и плавуша? – Кокошката знае на чии јајца седи.