Дома / Вицови / Сличности/Разлики / Пчела и свекрва

Пчела и свекрва

Која е разликата помеѓу пчела и свекрва?
– Пчелата боцка и одма умира, а свекрвата боцка, боцка и не умира.

Обиди се со

Југо

Која е разликата меѓу Југо и Јеховин сведок? – На Јеховиниот сведок можеш да му …