Дома / Вицови / Виц на денот / Студент и чистачка

Студент и чистачка

Која е разликата помеѓу студент и чистачка на факултет?
– Чистачката очистува се во рок.

Обиди се со

Магии

Tетоец бил у Индија за да научи да прае маѓие. Се вратил у Тетоо и …