Дома / Вицови / Личности / Комплимент

Комплимент

Трпе и вика на здебелената Трпана:
– Сало на страна, супер изгледаш!

Обиди се со

Глас

– Докторе, жена ми ја боли грлото и го изгуби гласот, што да правам? – …