Фобија

Докторот му вика на Рамче:
– Рамче, вие имате фобија!
– Немам докторе, ама брат ми има октавија!

Обиди се со

Инфлуенсер

Влав инфуелнсер нема гивавеј на инстаграм, туку тејкавеј