Часовник

Разговор помеѓу дваjца Роми:
– Од каде толку убав часовник?
– Тоа е подарок од сестра ми.
– Tи немаш сестра.
– Па немам, но така пишува на часовникот.

Обиди се со

Чешел

Оди Влав по улица и среќава пријател исто така Влав, па го прашува: – Каде …