Дома / Вицови / Навреди

Навреди

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти дадат две замрзнати пилиња едното ке ти избега – А другиот враќа… а ти пак толку си глуп што ако ти го украдат телевизорот ке трчеш по него да му го дадеш далинското…

Повеќе...

Перспектива

Би сакал да ги видам работите од твојата перспектива, ама не можам да си ја напикам главата толку длабоко во газот.

Повеќе...