Сида

Се караат Трпана и Цвета
– Да даде господ, швалерот сида да ти фати!
– Не го колни маж ти мориииии!

Обиди се со

Чоколадо

Купува Влав чоколада за да ја израдува жена си дома: – Еве ти срце една …