Дома / Вицови / Разно / Работа

Работа

Се прибира некој дома, ја наоѓа жената со љубовникот и му се пушта да го тепа.
Љубовникот бегајќи околу лежајот му вели:
-А бе јас си ја оставив мојата работа за да ја завршам твојата, а ти ќе ме тепаш…

Обиди се со

Бесценето

Цвеќе-300 денари Такси-150 денари Кино-300 денари Вечера-2000 денари Подарок-4000 денари Хотелска соба-2000 денари Изразот на …