Дома / Маркетинг

Маркетинг

Vicoteka.mk е бренд за хумор на македонскиот простор од 2005 година, истата е единствена збирка на вицови на македонски јазик со архива од околу пет илјади вицови. Оваа страна е продукт на љубов и грижа кон вицот, како таква ги засмејува луѓето последниве 19 години.

Vicoteka.mk никогаш не беше замислена како лукративна веб страница, туку како сон за архивирање на најпростата, но воедно и највеселата уметност на прераскажување вицови.

Vicoteka.mk неделно ја посетуваат повеќе од 250.000 луѓе, а бележи неверојатно висок раст и на социјалните медиуми. Нашата facebook страна има повеќе од 150.000 фанови кои секојдневно се зголемуваат, додека нашиот twitter профил го следат повеќе од 5.000 твитерџии.

Се надеваме дека ќе имаме успешна соработка, а ако ништо друго барем се надеваме дека ви го разубавивме денот со некоја смешка.

Контакт:

email: marketing [at] vicoteka.mk

Елена
Одговорна за односи со јавност

тел. 078 486-192

Или преку нашата контакт форма:

    Контакт: Инфо мајмунче вицотека точка мк