Дома / Вицови / Навреди / Заглавување

Заглавување

Мајка ти е толку дебела, што кога ќе скокне во воздух се заглавува.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …