Дома / Вицови / Личности / Салон за убавина

Салон за убавина

Трпана се враќа дома, Трпе ја прашува:
– Каде беше до сега?
– Во салон за убавина.
– Пак беше затворено а?!

Обиди се со

25 цм

Влегува Трпе дома и ѝ кажува на Трпана: – Се збори во село дека умрел …