Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика:
– Толку си глуп што ако ти дадат две замрзнати пилиња едното ке ти избега
– А другиот враќа… а ти пак толку си глуп што ако ти го украдат телевизорот ке трчеш по него да му го дадеш далинското…

Обиди се со

Грда

Девојка ти е толку грда што Фреди Кругер има кошмари од неа.