Дома / Вицови / Еротски / Ситна жена

Ситна жена

Некој крупен маж земал ситна жена, па другарите го прашуваат…
– Добро бе каков ви е сексот кога сте толку различни?
– Абе јас си лежам она е одозгоре па јас ја држам и ја клатам. Уствари исто е како маструбирање, само сега има со кого да си правам муабет.

Обиди се со

Време

– Мора да те предупреду дека муж ми се враќа за 1 сат. – Ама …