Чоколадо

Маж на каса во продавница:
– Дајте ми едно чоколадо и десет презервативи.
Касиерката:
-За едно чоколадо толку пати нема да ти дадат..

Обиди се со

Близначки

Цветко го прашува Трпе: – Трпе, ти се ожени со близначка, како ги разликуваш? – …