Дома / Видео / Најспремните работници

Најспремните работници

Компилација од луѓе кои се сериозно спремни и брзи во својата работа.

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…