Дома / Вицови / Навреди / Прозорчиња

Прозорчиња

Толку си дебел/а што за да влезеш во Вицотека ти се потребни 2 прозорчиња!

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …