Дома / Вицови / Навреди / Лимонада

Лимонада

Толку ти се жолти забите што дури кога пиеш вода, плукаш лимонада.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …