Дома / Вицови / Навреди / Перспектива

Перспектива

Би сакал да ги видам работите од твојата перспектива, ама не можам да си ја напикам главата толку длабоко во газот.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …