Дома / Вицови / Сличности/Разлики (страна 3)

Сличности/Разлики

Коло

Која е разликата меѓу баба на свадбено оро и македонски фудбалски претставник во Лигата на шампиони? – Бабата, сепак, ќе успее да одигра две-три кола.

Повеќе...