Дома / Пишанки / Vicoteka.mk слави полнолетство

Vicoteka.mk слави полнолетство

Пред точно 18 години на интернет просторот се појави Vicoteka.mk
Денес, официјално си ја подигна личната карта:

Обиди се со

Зошто воопшто го славиме 8ми март?!

8ми март е денот на жената или кај нас во Македонија познат како денот на …