Дома / Вицови / Виц на денот / Библиотека

Библиотека

Влегува полицаец во библиотека и библиотекарката му вика:
– Почна да врне, а?

Обиди се со

Остров

Се сончаат Трпе и Трпана на плажа и Трпе опасно се напалува. Ѝ бара на …