8 март

– Трпе, што ќе ми подариш за 8-март?
– Ништо.
– Можеш барем да ми кажеш дека сум убава…
– Е тоа за 1-ви април Трпано!

Обиди се со

Комплимент

Трпе и вика на здебелената Трпана: – Сало на страна, супер изгледаш!