Дома / Вицови / Прашање – Одговор (страна 2)

Прашање – Одговор

Брачна понуда

Како влав одлучува која девојка да ја земе за жена? Ја праќа со список за купување: – Ако избере Веро, Рамстор или Тинекс ја откачува. – Доколку избере Кам или Стокомак одма и нуди брак.

Повеќе...

Трагедија

Што е трагедија? Трагедија е кога во аптека убава аптекарка флертува со тебе, а ти треба да купиш памперси за бебето, тампони за жената и маст за хемароидите на баба ти…

Повеќе...