Вакцина

Како ќе познаеш македонка во порно филм?
– По белегот од вакцината на рамо.

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …