Прашање

Трпе ја прашува Трпана:
– Си посакала ли некогаш да бидеш машко?
– Не, а ти?!

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …