Дома / Вицови / Разлика

Разлика

Што е разликата помеѓу политичари и крадци?
– Политичарите ги бираме ние, а крадците не бираат нас.

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …