Дома / Вицови / Прашање

Прашање

Прашуваат 100 жени:
– Што мразите најмногу?
Сите одговараат:
– Бавен интернет и брз љубовник!

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …