Алиби

– Имате ли алиби за време на убиството?
– Што е тоа алиби?
– Некој да ве видел тоа време…
– Фала богу, никој!

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …