Дома / Вицови / Комшии

Комшии

Мажот се жали дека го боли грлото.
– Не можам ни да зборувам, гледаш дека одвај шепотам.
Жената му вели:
– Оди горе кај соседот докторот и нека ти даде нешто, нека те види.
Мажот ѕвони кај докторот, отвара сопругата на докторот, во прозирна нокница.
Тој зарипнато шепоти:
– Комшивке, докторот дома е?
Комшиката исто така шепоти:
– Не е… Влези…

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …