Возачка

Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го удрил.
Во колата позади плавуша.
– Ти ма гледаш ли што направи? Си полагала ли возачки?!
– Ма сто пати поише од тебе!

Обиди се со

Бело

– Имаш бело? – Имам. Што ќе ти е?! – Па дај, ќе пуштам машина. …