Дома / Вицови / Книга

Книга

– Кажи ми книга на која си плачел најмногу?
– Збирка задачи по математика…

Обиди се со

Пијанство

Трпе се враќа камен пијан дома и одеднаш губи свест. Се буди сабајлето, на ништо …