Дома / Вицови / Виц на денот / Авио компанија

Авио компанија

Која е најпозната авио компанија во Македонија?
– Аир да не видат

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …