Дома / Вицови / Исповед

Исповед

Трпана го прашува Трпе:
– Беше денес да се исповедаш?
– Бев.
– И што ти кажа свештеникот?
– Кој свештеник?
– Па, на кого се исповеда?!
– На шанкерот.

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …