Понуда

Трпана кон Трпе:
– Трпе, каква ти е оваа порака во телефонот?
– Каква порака?
– Прашува дали сакаш орален секс во петок?!
– А бе, па овие од Телеком, претеруваат со тоа понудите…

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …