Дома / Вицови / Труба

Труба

Плавуша го прашува своето момче:
– Излегуваме вечер?
– Да, во 22 ќе поминам кај тебе пред зграда чим ти засвирам симни се.
– А каква кола имаш?
– Немам кола, труба имам!

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …