Во уста

– Сакате кога ќе го ставам во уста да ве гледам во очи?
– Госпоѓо, ве молам концентрирајте се додека правите алко-тест.

Обиди се со

Ковид 19

Прашуваат плавуша на улица: – Што мислите за Ковид 19? – Па ако му е …